Horlogemerken overzicht voor verkoop,veiling en taxatie

Horlogemerken

Op onze pagina Horlogemerken krijgt u een overzicht van vele bekende merken. Heeft u een gouden Ebel horloge? Klik dan op de button voor meer informatie over uw Ebel horloge en de historie van het horlogemerk. Heeft nu vragen over onze werkwijze dan kunt u een bezoek brengen aan een van onze kantoren of op onze website onder Werkwijze > InkoopVeilingTaxatie.

Horloge verkopen. Wat voor horloges kopen wij?

Horloges zijn er gemaakt in verschillende merken, modellen, types en materialen. Bij het Horlogewisselkantoor kunt u naast gouden horloges ook merkhorloges verkopen van andere edelmetalen zoals platina en zilver. Ook horloges die gezet zijn met diamanten of andere edelstenen. Horloges die gemaakt zijn van niet edele metalen kunt u ook bij ons verkopen. Vele nieuwe merkhorloges zijn namelijk samengesteld uit verschillende materialen waarbij Hublot is zeer goed voorbeeld is. Meer informatie over het verkopen van uw horloge ga dan naar onze pagina Inkoop.

Horloge laten taxeren

U kunt bij ons uw horloge laten taxeren. Wilt u graag weten wat uw horloge waard is? Geen probleem. Wij kunnen uw horloge taxeren. In ons overzicht ziet u welke horlogemerken in aanmerking komen. Wilt u een officieel rapport dan willen wij u graag doorverwijzen naar onze pagina Taxatie. Daar gaan wij verder in over het taxeren van merkhorloges ten behoeve van een boedelscheiding, erfenis of verzekering.

Horloge Veilen

Veilen van oude, vintage horloges kunnen naast nieuwe horloges zeker de moeite waard zijn om te veilen. Bekende horlogemerken zoals Rolex, Omega of IWC zijn zeer geschikt om te veilen. Bepaalde types en bouwjaren zijn erg gewild bij horlogeliefhebbers en kunnen bij onze VerzamleaarsVeiling veel meer opleveren. Naast polshorloges kunt u ook zakhorloges veilen. Gouden zakhorloges of zilveren exemplaren hebben naast de goud- en zilverwaarde soms ook nog verzameIwaarde. In ons overzicht van horlogemerken krijgt u een beeld van welke horloges wij kopen, taxeren en veilen.

Horlogemerken overzicht voor verkoop,veiling en taxatie

Horlogemerken-Baume-&-Mercier-Horloges Horlogemerken-Breitling horloges Horlogemerken-Cartier horloges
Horlogemerken-Ebel-horloges Horlogemerken-Eterna-horloges Horlogemerken-Hublot-horloges
Horlogemerken-IWC-horloges Jaeger-LeCoultre-horloges Longines-horloges
Omega Horloges Horlogemerken-Patek Philippe horloges Prisma horloges
Raymond Weil horloges Horlogemerken-Rolex horloges Tag Heuer horloges
Horlogemerken-A Lange Sohne horloges Horlogemerken-Bell & Ross horloges Blancpain horloges
Brequet horloges Bvlgari horloges Bulova horloges
Certina horloges Rado-Horloges Bouchard-horloge
Tissot-horloge  Chopard horloge