Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Luxe horlogemerken bij Horlogewisselkantoor

Vintage horlogemerken van topkwaliteit.

Horlogemerken zijn er in grote getale. Van een horloge van een paar tientjes tot een paar ton. Om een beter overzicht te geven heeft Horlogewisselkantoor de meest populaire vintage horlogemerken op een rij gezet. Veel mensen zijn opzoek naar een mooi vintage merkhorloge. De prijzen zijn meestal scherper, ze hebben een verhaal of hebben een speciale vormgeving of techniek. Genoeg redenen waarom vintage horloges nu zo populair zijn! Het eens zo begeerde horloge kan nu binnen hand bereik zijn.

Dagelijks zijn wij bezig met het in- en verkopen van luxe horloges van de bekende horlogemerken. Op deze pagina vindt u een greep uit populaire merken van dames- en herenhorloges. Elk horlogemerk heeft zo zijn eigen geschiedenis, modellen en unieke uitvindingen. Bekijk elk merk voor meer informatie en breng een bezoek aan één van de 80 locaties door heel Nederland en België. Bij een exclusieve horloge koop je niet alleen een sieraad maar ook een verhaal!

Horloge verkopen. Wat voor horloges kopen wij?

Bij het in- en verkopen van horloges maken wij onderscheid tussen top horloges met een hoge marktwaarde en fashion horloges van een paar tientjes. Alle soorten vintage horloges kunt u bij ons aanbieden. Horloges zijn er gemaakt in verschillende merken, modellen, types en materialen en hebben elk hun eigen waarde.

Naast vintage horloges kunt u ook terecht met antieke zakhorloges. De waarde van zakhorloges is mede afhankelijk van de staat, materiaal, horlogemerk en de vraag in de markt. Voor een reële prijsindicatie, taxatie, kunt u het beste een kantoor bezoeken.

Gratis de waarde laten bepalen

Wilt u graag weten wat uw horloge waard is? Geen probleem. Dagelijks taxeren wij horloges, sieraden en andere waardevolle objecten. Zo kunt u een prijsindicatie krijgen van uw horloge en zelf bepalen of u tot verkoop over wilt gaan.

Wilt u een officieel rapport dan willen wij u graag doorverwijzen naar onze pagina Taxatie. Daar gaan wij verder in over het taxeren van merkhorloges ten behoeve van een boedelscheiding, erfenis of verzekering.

Rolex horloges verkopen | Luxe horloge merken

Rolex horloges

Rolex is een zeer geliefd horlogemerken met tal van top modellen zoals de Submariner, GTM-Master en de Daytona. Lees meer info over Rolex horloges.

Rolex horloge

Breitling horloges verkopen | Luxe horloge merken

Breitling horloges

Breitling maakt al sinds 1884 uurwerken van top kwaliteit. Breilting is wereld beroemd om zijn Chronomat, Navitimer en Superocean horloges.

Breitling horloge

Omega horloges verkopen | Luxe horloge merken

Omega horloges

Omega werd opgericht in 1848 en is niet meer weg te denken in de horloge wereld. Bekende modellen zijn de Seamaster, Speedmaster en De Ville.

Omega horloge

Patek Philippe horloges verkopen | Luxe horloge merken

Patek Philippe horloges

Patek en Philippe ontmoeten elkaar in 1844 en in 1851 werd het bedrijf opgericht. Patek Philippe bracht het eerste Zwitserse polshorloge in 1868 op de markt.

Patek Philippe horloge

Audemars Piguet horloges verkopen | Luxe horloge merken

Audemars Piguet horloges

In 1925 Kwam Audemars Piguet de dunste zakhorloge op de markt. In 1972 werd de Royal Oak gelanceerd. Nog steeds een belangrijk model.

Audemars Piguet

IWC horloges verkopen | Luxe horloge merken

IWC Schaffhausen horloges

IWC staat voor International Watch Company. Tijdloze modellen zijn de Portuguese, Portofino en IWC Pilot watch. IWC staat voor luxe, exclusiviteit en kwaliteit.

IWC Schaffhausen horloge

Tag Heuer horloges verkopen | Luxe horloge merken

TAG Heuer horloges

Tag Heuer is bekend als zijn sporthorloges. In 1860 richtte Heuer zijn eerste horlogefabriek op in Saint Imier.  De Monaco en de Carrera spelen een belangrijke rol in de collectie.

TAG Heuer horloge

Jeager LeCoultre horloges verkopen | Luxe horloge merken

Jaeger leCoultre horloges

Jeager en LeCoultre ontwikkelden gecompliceerde uurwerken voor het merk zelf en andere merken. De Reverso was een belangrijk en uniek model met een kantelbaar kast.

Jaeger leCoultre horloge

Cartier horloges verkopen | Luxe horloge merken

Cartier horloges

In 1859 opende Cartier zijn eerste boetiek. Naast sieraden maakte Cartier ook hoogwaardige horloges. De Santos, Tank en de Pasha modellen zijn nog steeds populair.

Cartier horloge

Goudwisselkantoor heeft meer dan 80 locaties in Nederland en België!

Goudwisselkantoor heeft landelijke dekking

Het Goudwisselkantoor koopt naast Goud, zilver, diamanten en munten ook horloges van bekende horlogemerken. Het Goudwisselkantoor is nog steeds aan het groeien met kantoren en diensten. Zo ook het inkopen, verkopen en taxeren van bekende luxe horloges. Vintage horloges zijn heel erg populair en geeft u of de nieuwe eigenaar de kans om iets heel moois te kopen tegen een aantrekkelijke prijs.

  • Veel ervaring met luxe horloges
  • Landelijke dekking
  • Eigen horloge-experts
  • Direct een goede prijs voor uw horloge
  • Samenwerking met Veilinghuis De Ruiter

Panerai horloges verkopen | Luxe horloge merken

Panerai horloges

Giovanni Panerai opent in 1860 een horlogewinkel in Florence. De Radiomir was het eerste prototype voor de Italiaanse commando’s. De Luminor en Radiomir belangrijke modellen.

Panerai horloge

Hublot horloges verkopen | Luxe horloge merken

Hublot horloges

Hublot horloges zijn trendy en erg gewild bij bekende sterren. Exclusieve modellen zoals de Big Bang, Classic Fushion en King Power zijn gemaakt met hoogwaardige materialen.

Hublot horloge

Raymond Weil horloges verkopen | Luxe horloge merken

Raymond Weil horloges

Raymond Weil biedt Zwitserse kwaliteit tegen een goede prijs. Wat in 1976 in Genève begon werd groot gemaakt door Olivier Bentheim. De Fidelio, Maestro en Don Giovanni zijn populair.

Raymond Weil horloge

Longines horloges verkopen | Luxe horloge merken

Longines horloges

Longines werd opgericht in 1832 door Auguste Agassiz. Longines werd bekend op zijn precieze chronografen. De Conquest en Flagship waren en zijn succesvolle modellen.

Longines horloge

Chopard horloges verkopen | Luxe horloge merken

Chopard horloges

Zakhorloges en chronometers. Zo begint de historie van Chopard in 1860. Chopard horloges zijn een sieraad om je pols. De Happy Sports en Happy diamonds zijn gezet met diamanten.

Chopard horloge

A Lange & Shone horloges verkopen | Luxe horloge merken

A Lange & Sohne horloges

A Lange & Sohne is bekend vanwege de beste zakhorloges. Door vele octrooien en innovatie leveren zij horloges aan de elite. In 1990 de polshorloges The Lagne, Saxonia, The Tourbillon en de Arkade.

A Lange & Sohne horloge

Bell & Ross horloges verkopen | Luxe horloge merken

Bell & Ross horloges

Belmich Bell en Carlos Ross richten in 1992 Bell & Ross op. De Bomb Disposal Type was het eerste horloge voor de Franse Bomb Squad. Bell & Ross zijn stoere en robuuste horloge.

Bell & Ross horloge

Blancplain horloges verkopen | Luxe horloge merken

Blancpain horloges

Blancpain is het oudste horlogemerk in de wereld. In 1735 start Blancpain in Villeret een atelier. Blancpain kreeg opdracht voor de Franse marine. Dat werd Fity Fathoms.

Blancpain horloge

Breguet horloges verkopen | Luxe horloge merken

Breguet horloges

Breguet maakt faam door de ontdekking van The Perpetuelle watch. Een uurwerk wat zich zelf opwind door beweging. In opdracht van Koningin van Napels maakte hij in 1811 de 2639 polshorloge.

Breguet horloge

Zenith horloge

Zenith horloges

Zenith bestaat al meer dan 100 jaar en is een Zwitsershorlogemerk. De El Primero is een top model in de collectie.

Zenith horloge

Bekijk alle locaties

Welke horlogemerken, types en soorten kan ik verkopen?

Het Horlogewisselkantoor is al jaren actief in gouden- en zilveren voorwerpen en vintage objecten. Deze expertise zetten wij ook in bij diamanten en vintage horloges. Van horloges van fashion merken zoals Michael Kors, Guess of Armani tot exclusieve horloges van Rolex, Breitling en Omega. Het Horlogewisselkantoor koopt vele soorten horloges om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen.

Het Horlogewisselkantoor gaat verder waar een ander stopt. Zo kopen en verkopen wij al jaren zakhorloges van goud of zilver. Een goed staaltje techniek, vakmanschap en historie. Denk aan LeCoultre, A Lange & Sohne en International Watch Compagnie zakhorloges. Dus heeft u een verzameling zakhorloges of een bijzonder model gekregen? Kom dan langs voor een vrijblijvende taxatie.

Er worden steeds meer horlogemerken op deze pagina toegevoegd. Bekijk de geschiedenis en ervaar het verhaal en idee achter een merk of uurwerk.