Baume & Mercier horloge verkopen, veilen of taxeren

Baume & Mercier horloge verkopen

Bent u in het bezit van een Baume & Mercier horloge en wordt deze niet meer gedragen? Bij het verkopen van een luxe merkhorloge zoals deze bent u bij Horlogewisselkantoor aan het juiste adres. Wij kopen graag uw dames- of herenhorloge van Baume & Mercier in één van onze kantoren in Nederland.

Baume & Mercier horloge veilen

In onze kantoren kunt u luxe merk horloge aanbieden om te veilen. In onze veiling worden er naast Baume & Mercier meerdere horlogemerken voor veiling aangeboden. Dit versterkt de aandacht van vele internationale belangstellenden.  Voor het veilen van uw horloge willen wij u graag uitnodigen om een bezoek te brengen aan één van onze kantoren. Onze taxateurs zullen uw horloges innemen ter beoordeling. Uw horloge zal dan worden beoordeeld door onze horloge expert. Meer informatie over de werkwijze van het veilen kunt u vinden op onze website.

Baume & Mercier horloge taxeren

Het Horlogewisselkantoor kan naast het kopen en veilen ook uw merkhorloge taxeren. Een taxatie zal worden gedaan door onze horloge-expert op het Hoofdkantoor. Een officieel taxatierapport kan worden opgemaakt voor verzekeringsmaatschappijen of voor bijvoorbeeld een boedelscheiding. Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden omtrent de taxatie van merk horloges.

Baume & Mercier horloge kopen

Naast het verkopen en veilen van merkhorloges kunt u ook meebieden op onze veiling. Zo kunt u een mooi heren- of dameshorloge kopen door mee te bieden in onze veilingzaal in Klaaswaal of online via onze website VerzamelaarsVeiling. Wanneer u wilt bieden op één van onze kavels zult u zich moeten registreren. Wilt u onze horloges bekijken dan is dat mogelijk op onze kijkdagen.

Baume & Mercier horloge. De historie van een oud horlogemerk.

baume-&-mercier-horlogeDe naam van één van de oudste Zwitserse horlogemerken is een samenvoeging van de twee namen William Baume en Paul Mercier. William was de kleinzoon van Louis-Victor Baume, één van de oprichters van het familiebedrijf dat in 1830 werd opgericht door Louis-Victor en zijn broer Celestine Baume.

In 1918 kwam William Baume in het familiebedrijf en samen met zijn compagnon Paul Mercier openden zij een horlogewinkel in Geneve. Zij zouden aan de wieg staan van het chique en elegante horlogemerk Baume et Mercier.

De bekende herenhorloges worden in verschillende collecties gepresenteerd. Clifton, Capeland, Classima en Hampton. In deze collecties worden ook dameshorloges gemaakt. Verder worden deze aangevuld met de Linea en de Promesse collectie.

Baume & Mercier horloge verkopen