Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Bell & Ross horloge verkopen, veilen of taxeren

Bell & Ross horloge verkopen

Wilt u een Bell & Ross horloge verkopen omdat deze niet meer wordt gedragen? Het Horlogewisselkantoor is het juiste adres om uw luxe merkhorloge te verkopen. Ziet uw horloge er nog mooi uit en zijn alle papieren nog in orde dan kunt u nog een goede prijs krijgen voor uw Bell & Ross horloge. Kom naar een van onze vestigen in Nederland. Horlogewisselkantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor en heeft meer dan 50 locaties door heel Nederland. Dus altijd een kantoor in uw regio.

Bell & Ross horloge veilen

Naast het inkopen van horloge kunt u ook uw Bell & Ross horloge veilen. Veilinghuis de  Ruiter is een mooi platform om uw horloge aan te bieden aan een grote groep horloge liefhebbers. Uw horloge wordt door onze taxateurs beoordeeld op verschillende onderdelen. Is uw Bell & Ross horloge geschikt voor onze veiling dan wordt opgestuurd naar onze horloge-expert die uw horloge zal taxeren en de mogelijke opbrengst inschatten. Bent u akkoord met onze bevindingen en wilt u gebruik maken van onze veiling dan worden alle gegevens ingevuld door onze taxateur.

Bell & Ross horloge taxeren

Een Bell & Ross horloge taxeren is ook mogelijk bij het Horlogewisselkantoor. Bent u benieuwd wat uw Bell & Ross horloge waard is? Kom voor een vrijblijvende taxatie in een van onze kantoren. Voor een officieel taxatierapport wordt uw horloge opgestuurd naar onze horloge-expert. Deze zal een rapport opmaken van uw Bell & Ross horloge. Deze kunt u gebruiken voor de verzekering, erfenis verdeling of boedelscheiding. Voor een officiële taxatie moeten wij kosten in rekening brengen. Voor meer informatie omtrent het taxeren kunt u vinden op onze pagina Taxatie of u kunt een bezoek brengen aan een van onze kantoren.

Bell & Ross historie

Bell & Ross is opgericht rond 1992 door twee Franse studenten Belmich (Bell) en Carlos A. Rosillo (Ross). Deze twee vrienden kenden elkaar van de universiteit en hadden een gezamenlijk project opgestart. Het ontwerpen van horloges deden ze zelf en de horloges werden gebouwd door het Duitse bedrijf Sinn.

Het Duitse bedrijf produceerde cockpit instrumenten wat dan ook de leidraad werd van de eerste horloges. In 1996 brachten ze de Bell & Ross Bomb Disposal Type uit. Dit horloge was anti-magnetische horloge bedoeld voor de Franse Bomb Squad. Bell & Ross werd bekend om zijn vierkante kasten, stoer en geïnspireerd in de luchtvaart.

In 1997 kwamen ze met een duikers horloge the Hydro Challenger. Wat van de buitenkant er heel normaal uitzag was van binnen een meesterwerk. Deze horloge kon tot een record diepte van 11.100 meter door een met olie gevulde horlogekast. Op dit systeem hebben ze ook patent.

Later kwam de Bell & Ross Space 3 uit. Een horloge voor astronauten met een verzonken kroon en chronograaf knoppen.  Het systeem van een telescopische kroon is een van de noviteiten van Bell & Ross.

Na 10 jaar van samenwerking met Sinn gingen Bell & Ross zelf produceren. De inspiratie en gedachtengoed van Sinn bleef. Ze kwamen met de BR01 serie. Deze was geïnspireerd op de cockpit chronograven.

Na de BRO1 kwam de BRO1-94 en de 96 met een kast van 46 mm aan de grote kant. Door de vraag van kleinere kasten volgde de BRO-03 serie met een 42 mm kast. Dit werd een groot succes voor het tamelijk jonge merk.

Bell & Ross is nu eigendom van modebedrijf Chanel.

 

Bell-&-Ross-horloge-Aviation-horlogeBell-&-Ross-horloge-Marine-BR02-92-Steel-horlogeBell-&-Ross-horloge-BR-126-Sport-horloge
Aviation BR01-94Marine BR02-92Vintage BR-126 Sport