Breitling horloge verkopen, veilen of laten taxeren

Breitling horloge verkopen

Bij het Horlogewisselkantoor kunt u luxe merk horloges zoals Breitling aanbieden om te verkopen. Misschien heeft u een mooie Breitling horloge die niet meer wordt gedragen. Wij kopen graag uw horloge in één van onze kantoren in uw regio.

Breitling horloge veilen

Breitling horloges worden zeer gewaardeerd door liefhebbers. Naast het verkopen en taxeren van heren- en dameshorloges kunnen wij uw Breitling horloge voor u veilen. Onze VerzamelaarsVeiling is een ideaal platform om uw horloge te veilen. Onze horloge-expert zal uw horloge beoordelen en een taxatiewaarde geven van de mogelijke opbrengst. Over het inbrengen en de werkwijze van onze veiling willen wij u graag doorverwijzen naar onze pagina Veiling.

Breitling horloges kopen

Op onze veiling krijgt u de mogelijkheid om een mooie Breitling horloge te kopen. Er worden meerdere dure merkhorloge voor de veiling aangeboden. U kunt zich registreren om online te bieden of u kunt onze veiling bezoeken op het hoofdkantoor in Klaaswaal. Bent u op zoek naar een bepaald type horloge dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een vestiging bij u in de buurt. In ons hoofdkantoor in Klaaswaal worden meerdere kijkdagen georganiseerd om onze horloges te bekijken.

Breitling horloge taxatie

Onze horloge-expert kan uw horloge op waarde taxeren. Wanneer u geïnteresseerd bent in de eventuele waarde kunt u altijd een bezoek brengen aan een Horlogewisselkantoor. Wilt u graag een officieel taxatierapport voor een verzekering of boedelscheiding, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Meer informatie over het taxeren van uw Breitling horloge willen wij u doorverwijzen naar de pagina taxeren..

Breitling horloges. Historie in tijd.

Het horlogemerk Breitling is opgericht in 1884 door Léon Breitling. Hij was een technicus die zijn leven wijdde aan chronografen en timers. Polshorloges zoals wij die nu kennen werden voor het eerst gemaakt in 1899. Het Zwitserse bedrijf leverde zijn producten aan de industrie, wetenschap en de sport. Later ook aan de luchtvaart en de autosport.

De zoon van Leon, Gaston, neemt in 1914 de fabriek over om in 1923 de eerste te zijn die een combinatie maakte van de twee werelden. Het horloge-uurwerk en een stopwatch. Gaston Breitling stond niet stil en 3 jaar later lukte het hem om een uurwerk te maken die werd opgewonden door beweging. Deze techniek werd geperfectioneerd en in 1984 werd de Chromomat gepresenteerd.

De historie van Breitling is rijk met vele innovaties op het gebied van tijd. In 1936 ontwierp Breitling een horloge die voorzien werd van een tijd, datum, stopwatch en een kompas. Dit type werd geleverd voor aan de Royal Air Force, de Duitse Luftwaffe en later ook de Amerikaanse luchtmacht.

Breitling-horloge-Chronomat-horloge Breitling-horloge-Navitimer-horloge Breitling-horloge-Avenger-horloge