Bvlgari horloge verkopen, veilen of taxeren

Bvlgari horloge verkopen of veilen

Bent u in het bezit van een Bvlgari horloge en wordt deze niet meer gebruikt. Of heeft u hem uit nalatenschap en bent u op zoek naar een vertrouwd adres. U kunt bij ons uw Bvlgari horloge verkopen of veilen. Het Horlogewisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor. Wij hebben 50 locaties door heel Nederland waardoor wij altijd bij u in de buurt zijn. Laat uw Bvlgari horloge vrijblijvend taxeren.

Bvlgari horloge veilen

U kunt uw Bvlgari horloge laten veilen op onze Verzamelaarsveiling. Wij veilen naast Bvlgari ook andere topmerken. Uw Bvlgari horloge wordt onder de aandacht van vele internationale belangstellenden. Dit zorgt voor een goede prijs voor uw Bvlgari horloge. Ook adverteren wij in alle vakbladen en zijn wij met 25 jaar ervaring een begrip onder horloge verzamelaars.

Bvlgari horloge veilen. Hoe werkt dat?

Uw Bvlgari horloge wordt ingenomen ter beoordeling. Hiervoor ontvangt u een innameformulier waarop uw gegevens en een omschrijving van uw Bvlgari horloge staan vermeld. De veilingvoorwaarden worden met u besproken door de vestigingsmanager. Ook bespreken zij met u wat de minimale vraagprijs is zodat onze taxateur niet onder die prijs zal inzetten op onze horlogeveiling. Uw horloge wordt beoordeeld door een horloge-expert op echtheid en kwaliteit. Hij neemt na de taxatie en inspectie contact met u op om de uiteindelijke inzetwaarde te bepalen evenals de datum waarop uw horloge geveild gaat worden.

Bvlgari horloge kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt om een Bvlgari horloge te kopen dan bent u van harte welkom op onze veiling. U kunt ook zelf meebieden op onze horloges. U kunt zich registreren als bieder op de Verzamelaarsveiling. Ook worden er kijkdagen gehouden op ons hoofdkantoor in Klaaswaal. Deze is gevestigd op de Industrieweg 13.

Bvlgari horloge historie

Bvlgari staat wereldwijd bekend om zijn horloges, sieraden, parfums en accessoires. In 1884 opende oprichter Sotirio Bulgari zijn eerste winkel in Via Sistina in Rome. De Bulgari familie bestaat uit zilversmeden en is dus ook de basis van het mooie merk.

In 1905 komen ook zijn twee zoon Constantino en Giorgio in het bedrijf om een tweede zaak te openen aan de Via Condotti. De rode draad van de collectie van Bvlgari is de Griekse en Romeinse tijd. Dit is ook terug te vinden in de merknaam. De V komt uit het latijn en wordt ook op de voorkant van de winkel in Via Condotti geplaats.  De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat Bvlgari populair wordt bij de elite.

In 1940 wordt de eerste Bvlgari horloge gepresenteerd. The Snake-Watch. Een gouden horloge die als een soort armband gedragen wordt. Dit type horloge wordt nog steeds geproduceerd.

In de jaren 60 en 70 wordt het succes van Bvlgari groter en opent wereldwijd winkels in de grote steden.  Er komt ook een opvolger van de Snake-Watch, de Tubogas. Een horloge met een flexibele band.

In 1977 werd de Bvlgari-Bvlgari gepresenteerd. De basis van een iconisch horloge met op de lunette de naam BVLGARI ROME.

Het merk wordt wereldwijd beroemd om zijn luxe, kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf wordt in 2011 overgenomen door LVMH, Louis Vuitton.

Bvlgari-horloge-Bvlgari-Bvlgari-horloge Bvlgari-horloge-diagono-horloge Bvlgari-horloge-Tubogas-horloge