Cartier horloge verkopen, veilen, taxeren of kopen

Cartier horloge verkopen

Een Cartier horloge is een kostbaar bezit. Wellicht denkt u na over de mogelijkheid om uw Cartier horloge te verkopen. Het Horlogewisselkantoor is het juiste adres om uw Cartier te verkopen tegen een reële waarde. Wilt u weten wat uw horloge waard is bij verkoop dan kunnen wij uw horloge vrijblijvend taxeren.

Cartier horloge veilen

Voor het veilen van uw Cartier horloge moet u bij een van onze kantoren zijn. Het veilen van horloges gebeurt in onze VerzamelaarsVeiling. Uw Cartier wordt naast andere vooraanstaande horlogemerken geveild wat de interesse wekt bij een groot netwerk van belangstellenden. Cartier horloges worden vaak gedragen door liefhebbers die de schoonheid van een Cartier horloges kunnen waarderen.

Voor het veilen van uw Cartier of andere soorten horloges willen wij u graag uitnodigen in een van onze Horlogewisselkantoren. Onze taxateurs zullen u informeren over de werkwijze en met u mogelijkheden bespreken. Uw horloge wordt ter beoordeling verstuurd naar onze horloge-expert.

Cartier horloge kopen

Naast het aanbieden van horloges voor onze veiling is het natuurlijk ook mogelijk een Cartier op de veiling te kopen. Naast herenhorloges zullen er ook dameshorloges worden geveild. Wanneer u interesse heeft om een horloge van Cartier te kopen kunt u zich registreren voor onze VerzamelaarsVeiling. Naast het online kopen kunt u ook een bezoek brengen in onze veilingzaal op het Hoofdkantoor in Klaaswaal. Daar kunt u al onze horloges bekijken op onze kijkdagen.

Cartier horloge Taxeren

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Cartier horloge te laten taxeren. Wij kunnen u een vrijblijvende taxatie geven als u de intentie heeft een horloges te verkopen. Deze taxatie zal in een van onze vestingen plaats vinden. Wilt u een officieel taxatierapport dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Uw horloges zal dan worden ingenomen en door onze horloge-expert worden getaxeerd. Voor het taxeren en het opmaken van een taxatierapport zijn wel kosten verbonden.

Cartier horloge historie

Het sieradenmerk Cartier is het eerste sieradenmerk ter wereld. Het is opgericht door Louis-François Cartier. Begin 1900 is het eerst polshorloge een feit. In 1916 werd Cartier gevraagd om een horloge te maken voor het Franse leger, zodat de soldaten in de loopgraven de tijd konden aflezen. Een leren bandje was te kwetsbaar in de strijd en daar was de eerste metalen polsband een feit. Omdat deze polsband veel leek op een de rupsband van de legertanks kreeg dit horloge de naam Tank. Na de oorlog was dit horloge symbool van heldhaftigheid en moed. Later werden er ook horloges ontworpen voor de vrouw. Door vele stijliconen wordt dit merk gedragen. Kortom, een merk met stijl en klasse.

Cartier-horloge-Ronde-Louis-horloge Cartier-horloge-Santos-horloge Cartier-horloge-Tank-horloge
Ronde-Louis Santos Tank