Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Chopard horloge verkopen, veilen, taxeren of kopen

Chopard horloges bij Horlogewisselkantoor

Chopard horloge verkopen doet u bij een serieuze inkoper van luxe merk horloges. Zo ook de dames- en herenhorloges van Chopard. Horlogewisselkantoor heeft meer dan 50 locaties in Nederland en België. U kunt uw Chopard horloge verkopen, taxeren of veilen. Wilt u een Chopard horloge kopen? Breng een bezoek aan één van onze kantoren en vraag naar het actuele aanbod.

Chopard horloge taxeren

Ooit een Chopard horloge gekocht of verkregen uit een erfenis? Dan wilt u wellicht weten wat de actuele waarde is van uw luxe merk horloge. Het Horlogewisselkantoor voert vrijblijvende taxaties uit op dames- en herenhorloges van diverse merkhorloges. Kom langs voor een taxatie en neem eventueel de doos en certificaten mee. Dit kan de waarde van uw Chopard horloge namelijk beïnvloeden.

Naast het vaststellen van de waarde kunnen wij ook een officieel taxatierapport opstellen. Deze zijn erkend door verzekeraars en notarissen. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen moet een taxatierapport actueel zijn om bij schade of diefstal de waarde uit te keren. Ook kan het zijn dat bij de verdeling van een erfenis uw Chopard horloge getaxeerd moet worden. Vraag naar de voorwaarden in één van onze kantoren in uw regio. Maak direct een!

Chopard horloge veilen

Een Chopard horloge veilen is een van de mogelijkheden bij Horlogewisselkantoor. Naast de in- en verkoop van luxe merkhorloges, bieden wij u de mogelijkheid om uw Chopard horloge te veilen. Bij Veilinghuis De Ruiter worden luxe horloges, sieraden en verzamelobjecten geveild.

Hoe kan ik mijn Chopard horloge veilen?

Het veilen van uw kostbaarheden begint bij een bezoek aan een Horlogewisselkantoor. Onze taxateurs zullen uw Chopard horloge bekijken en innemen ter taxatie. U wordt geïnformeerd over de mogelijke opbrengst en van de veilingdatum. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden wordt uw Chopard horloge aangeboden in onze horlogeveiling.

Chopard horloge verkopen

Naast het taxeren en veilen van merkhorloges kunt u ook direct u Chopard horloge verkopen tegen contant geld. Vaak worden luxemerk horloges aangeboden in combinatie met gouden sieraden. Maar u kunt natuurlijk ook alleen uw Chopard horloge verkopen. Het is belangrijk om alles mee te nemen wat bij het horloge is geleverd bij aankoop. Samen met de staat van het horloges heeft dit grote invloed op de verkoopprijs.

Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van Chopard horloge. Wij kunnen direct een goede prijs bieden voor uw gouden sieraden en luxe merkhorloges.

Chopard horloge kopen

Altijd al een Chopard horloge willen hebben? Bij het Horlogewisselkantoor kunt een mooie Chopard horloge kopen. Naast de bekende damesmodellen verkopen wij ook herenhorloges van Chopard. Bekende modellen zijn de Chopard Happy Diamonds, Imperiale, Classic, Classic Racing en de collectie L.U.C. horloges.
Wij bieden onze luxe merkhorloges online aan en in onze veiling. Neem contact op met het Horlogewisselkantoor over de actuele voorraad.

Chopard horloge historie

De historie van Chopard begint al in 1860. Louis-Ulysse Chopard is de grondlegger van het bedrijf dat zich richt op het maken van zakhorloges en chronometers. Als snel wordt Chopard bekend door zijn goede kwaliteit uurwerken en verkoopt zijn zakhorloges over de hele wereld. Ook aan de Russische Tsaar Nicolaas I en de Zwitserse Spoorwegen.

Na de dood van Louis volgt zijn zoon en kleinzoon hem op. Later, in 1963, werd het bedrijf verkocht aan Karl Scheufele omdat er geen opvolger was in de familie Chopard.

Chopard Happy Diamonds horloge

Chopard Happy Diamonds horlogeDe Happy Diamonds horloge wordt voor het eerst op de markt gebracht in 1976. Een sieraad en horloge in één die bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Het unieke aan dit type horloge is dat er losse diamanten worden geplaatst tussen twee lagen saffierglas. Door de schittering van de diamanten in het zonlicht is het een waar sieraad om de pols.

Horlogewisselkantoor. Voor het kopen, verkopen, veilen en taxeren van Chopard horloges.

Kom naar een Horlogewisselkantoor in uw regio. Wilt u een Chopard horloge kopen, verkopen, veilen of laten taxeren? Bekijk onze kantoren pagina en kies een locatie.

Naast het verkopen van Chopard horloges kunt u ook gebruik maken van een vrijblijvende taxatie!