Ebel horloges verkopen, veilen of laten taxeren

Ebel horloge verkopen bij Horlogewisselkantoor

Ebel horloges zijn wereldwijd bekend als luxe horlogemerk. Vele mensen hebben een Ebel horloge gekocht. Toch kan het gebeuren dat uw Ebel horloge niet meer wordt gedragen. Het verkopen van een luxe merk-horloge doet u bij een Horlogewisselkantoor. U kunt bij ons dames- en herenhorloges van Ebel verkopen.

Ebel horloges veilen

Bent u van plan om uw Ebel horloge te verkopen dan kan het veilen van uw horloge ook een goede optie zijn. Het veilen van horloges doen wij via onze VerzamelaarsVeiling. Daar bieden wij meerdere luxe merk-horloges aan. Onze registreerde bieders kunnen via de veilingzaal op het Hoofdkantoor of online bieden op uw Ebel horloge. Zo kan de opbrengst hoger zijn dan bij verkoop. Wanneer u interesse heeft in het veilen dan kunt u een bezoek brengen aan een van onze kantoren. Uw horloge wordt ter beoordeling ingenomen en op waarde geschat door onze horloge-expert.

Ebel horloge kopen

Naast het aanbieden van een horloge op onze veiling kunt u natuurlijk ook horloges kopen. Naast Edel horloges worden er ook andere merk-horloges aangeboden. Wilt u meebieden op onze VerzamelaarsVeiling dan kunt u zich registreren op onze site. Naast het online meebieden kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan ons Hoofdkantoor in Klaaswaal. Wilt u ons aanbod bekijken dan kunt u een bezoek brengen op onze kijkdagen.

Ebel horloge taxeren

Naast het kopen, verkopen en veilen van horloges kunt u ook uw horloge laten taxeren. Wij kunnen voor u een officieel taxatierapport opstellen voor de verzekering of boedelscheiding. Wilt u weten wat uw horloge waard is bij verkoop kunt u altijd een bezoek brengen aan een van onze kantoren. Onze taxateurs zullen uw Ebel horloge op waarde schatten.

De historie van Ebel horloges

Het horloge merk Ebel werd opgericht in Zwitserland. Zoals vele goede Zwitserse horloge merken. De naam Ebel wordt bedacht door de oprichters Eugène Blum en Alice Lévy. Ebel wilde innovatieve horloges maken met een smaakvol ontwerp. Hun technische bekwaamheid zorgde ervoor dat in 1912 de eerste Ebel horloge werd gelanceerd.

Ebel-horloge-verkopenAlice Lévy drukte haar stempel op het merk door horloges in sieraden te verwerken. Een horloge moest een sieraad zijn. Zo maakte ze een horloge die verwerkt werd in een ring.

In 1929 kwam zoon Charles- Eugène Blum in het bedrijf. Hij ontwikkelde een bredere collectie horloges met uurwerken met precisie en een zeer hoge kwaliteit. De precisie en kwaliteit wordt ook door de Royal Air Force erkend. In de jaren veertig levert Ebel de horloges.

In 1970 komt ook Pierre-Alain Blum in het bedrijf. Hij is de kleinzoon van de oprichters. Hij zet Ebel als horloge merk op de kaart wereldwijd.