Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merkenBekijk alle locaties

Festina horloge kopen of verkopen

Trendy Festina horloge

Festina horloges worden verkocht over de hele wereld. Sportief, trendy en stijlvol. Ze hebben vele horloges verkocht en wellicht heeft u in het verleden een Festina horloge gekocht of cadeau gekregen.Wij kopen en verkopen trendy horloges in meer dan 50 locaties in Nederland. Kijk op de website voor een Horlogewisselkantoor in uw regio. Laat uw horloge taxeren of vraag naar het actuele aanbod.

Uw horloge verkopen

Heeft u een Festina horloge die in een goede staat verkeerd en wilt u deze verkopen tegen een goede prijs? Horlogewisselkantoor is het adres om trendy horloges te verkopen. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken in een kantoor in uw regio. Uw horloge verkopen doet u bij Horlogewisselkantoor. Heeft u een horloge van een ander merk? Kijk in ons overzicht welke merken in aanmerking komen.

Tweedehands Festina horloge kopen

Tweedehands Festina horloges zijn erg in trek. Speciale uitgiften van de Tour de France of ander speciale uitgiften. Wij hanteren goede prijzen zodat u voor een leuke prijs een tweedehands horloge kunt kopen. Bij een bezoek aan ons Horlogewisselkantoor kunt u ons aanbod bekijken. Vraag erna bij onze taxateurs. Wellicht hebben wij een mooi horloge voor u.

Festina horloge

Het Zwitserse horlogemerken is opgericht in 1902. In 1984 wordt het bedrijf overgenomen door het horlogemerk Lotus van Miguel Rodriguez. Festina is wereld bekend mede door hun inspanning in het wielrennen. Sinds 1990 hebben zij een wielerploeg die door het merk wordt gesponsord. Dit stopt in 2001 vanwege alle dopping schandalen. Wel blijven ze de tijd waarnemen in de grote rondes. De verbondenheid met de sport wordt kenbaar gemaakt in diverse horlogecollecties. Heren- en dameshorloges van Festina zijn degelijk met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Horlogewisselkantoor-Festina-Chrono-Rose-horlogeHorlogewisselkantoor-Festina-Chrono-Dames-Rose-horlogeHorlogewisselkantoor-Festina-horloge