Gucci horloge kopen of verkopen

Gucci horloge

Gucci horloges verkopen doet u bij het Horlogewisselkantoor. Het merk heeft een grote naam en kan tweedehands nog een leuk bedrag opleveren. Heeft u een horloge die u niet meer draagt of gekregen? Wij kopen en verkopen trendy horloges naast alle luxe merkhorloges. Wilt u een Gucci horloge kopen dan kan dat natuurlijk ook. Het Horlogewisselkantoor heeft meer dan 50 locaties dus altijd wel een kantoor in uw regio.

Uw horloge verkopen

Uw Gucci horloge verkopen doet u bij het Horlogewisselkantoor. Trendy en modieus kunt u het merk zeker noemen. Door hun wereldbekende naam is er vraag naar dit soort horloges. Wij kunnen u daardoor een goed bod doen op uw horloge als deze in een nette staat verkeerd. Kom langs in een kantoor om uw horloge te taxeren door onze medewerkers. Na onze vrijblijvende taxatie heeft u de mogelijkheid om uw horloge te verkopen tegen een contante betaling.

Tweedehands Gucci horloge kopen

De tweedehands markt voor horloges is nog steeds aan het groeien. Wilt u een mooie tweedehands Gucci horloge kopen? Dan kan dat bij het Horlogewisselkantoor. Wij verkopen namelijk naast luxe horloge merken ook trendy horloge merken. Onze horloges worden in een goede staat aangeboden zodat u er veel plezier aan kunt beleven. Bezoek een kantoor in de buurt en vraag naar het actuele aanbod.

Gucci horloge

Guccio Gucci begint rond 1921 een winkel in Florence met leren tassen en koffers. Luxe en kwaliteit was de norm. In 1950 werden de kleuren groen-rood-groen neergezet als statement voor het bedrijf. Nog steeds worden deze kleuren gebruikt en herkend. In 1990 wil Gucci meer grip krijgen in de modewereld. Severin Montres Group wordt benaderd om de eerste Gucci horloges te maken. Om een groter marktaandeel te krijgen worden er verschillende bedrijven overgenomen. Tegenwoordig is Gucci wereldleider in de horlogewereld.

Horlogewisselkantoor-Gucci-dames-horloge Horlogewisselkantoor-Gucci-heren-horloge Horlgoewisselkantoor-dames-horloge-ya133205