Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Hublot Horloge verkopen, veilen, taxeren

Hublot horloge verkopen

Een horloge van Hublot in bezit en van plan om deze te verkopen? Horlogewisselkantoor wil graag uw merk-horloge kopen. Wij kunnen u goede prijzen geven en u contant uitbetalen. Het verkopen van uw Hublot horloge kan op meer dan 50 locaties in Nederland. Altijd een Horlogewisselkantoor bij u in de buurt.

Hublot horloge verkopen via veiling?

Wij veilen uw Hublot horloge in samenwerking met onze Verzamelaarsveiling. Onze veiling wordt in allerlei verschillende media onder de aandacht gebracht. Zo proberen wij voor u het maximale uit uw horloge te halen. Voor het veilen van uw horloge kunt u een bezoek brengen aan een kantoor in uw regio. Onze taxateur zal uw horloge innemen ter beoordeling. Onze horloge-expert zal dan uw horloge taxeren. In overeenstemming met u wordt uw horloge ingezet in onze VerzamelaarsVeiling.

Hublot horloge kopen

Is uw belangstelling gewekt voor een Hublot horloge? Bij Horlogewisselkantoor bent u aan het juiste adres voor het kopen van een merk-horloge. U kunt zelf meebieden op onze veiling. Registeert u zich hier voor bij Veilinghuis de Ruiter. Na registratie heeft u de mogelijkheid een mooie Hublot horloge te kopen. Naast Hublot worden er ook andere grote horlogemerken aangeboden. Kom op onze diverse kijkdagen  op ons hoofdkantoor in Klaaswaal. Deze is gevestigd aan de Industrieweg 13.

Taxeren van uw horloge

Naast het kopen, verkopen en veilen van horloges kunnen wij uw Hublot horloge taxeren. Kom voor een vrijblijvende taxatie in een van onze kantoren. Onze taxateurs zullen uw horloge beoordelen en een inkoopprijs bepalen. Voor een officieel taxatierapport moet u horloge worden ingenomen. Dan kunnen wij een officieel taxatierapport opmaken. Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden.
Hublot. Een historie van een luxe merk

Hublot is nog een jong en trendy horloge merk. Hublot is opgericht in 1980 door de Italiaan Carlo Crocco. Carlo Crocco heeft altijd gewerkt bij een ander groot horloge merk Breil. Hublot is een vertaling uit het Frans wat Patrijspoort betekent.

Hublot werd een groot succes door de eerste te zijn met een gouden horloge met een rubber band. Dit werd goed ontvangen door het publiek. De combinatie van verschillende materialen maakt het horloge merk uniek.

Onder leiding van oud President van Omega Jean-Claud Biver werd in 2005 The Big Bang onthult. Dit type Hublot horloge zorgt voor het grote succes wereldwijd. Hublot heeft een mooie collectie horloges gemaakt met onder andere Spitit of the Big Bang, King Power, Classic Fusion en de MP collection.

Bekende Modellen Hublot:

Hublot horloge | Bigbang HorlogeHublot horloge | Classic FusionHublot horloge |King-PowerHublot horloge | Master PieceHublot horloge | Spirit of Big
Big BangClassic FusionKing PowerMaster PieceSpirit of Big Bang