Ice Watch Exclusief horloge kopen of verkopen

Ice Watch Exclusief horloge

Trendy horloge Ice Watch heeft naast goed betaalbare horloges ook wat exclusieve types. Hip en trendy is het merk zeker. Met een speciale BMW lijn of de Crystal Watch. Felle kleuren en siliconen band en kunststof kast maakt dat Ice Watch net even anders als alle andere horloges. Wij kopen en verkopen deze horloges in meer dan 50 locaties. Luxe merken en trendy horloges die nog in een goede staat verkeren en een nieuwe eigenaar verdienen. Wij kopen u horloge graag in een van onze 50 kantoren. Vraag in een Horlogewisselkantoor in uw regio naar de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Uw horloge verkopen

Uw horloge verkopen in uw eigen regio? Wij kopen trendy horloge, Ice Watch, tegen goede marktconforme prijzen. U horloge is wellicht meer waard dan u denkt. Zeker als u in het bezit bent van een Ice Watch Exclusief. Wij zin in uw horloge geïnteresseerd en kunnen u dan ook goede prijzen bieden. Heeft u een horloge over en wordt deze niet meer gedragen. Laat u contant uitbetalen na een beoordeling van onze horloge-experts.

Tweedehands Ice Watch Exclusief horloge kopen

Wilt u een leuke Ice Watch Exclusief horloge kopen zoals de BMW lijn of bijvoorbeeld bij de dameshorloges de Ice Crystal. Allebei horloges die wij voor een goede prijs kunnen aanbieden. Bezoek een Horlogewisselkantoor in uw regio voor meer informatie over ons aanbod tweedehands horloges.

Ice Watch Exclusief horloge

Ice watch horloge zijn zeer comfortabel te dragen door gebruik te maken van een siliconen band of andere materialen. Deze materialen zijn makkelijk te bewerken en in allerlei hippe kleuren te fabriceren. Alle Ice Watch uurwerken zijn voorzien van een Miyota uurwerkHet Belgische merk start in 2006 en kwam in 2007 in Nederland op de markt. Ze maken handig gebruik van bekende personen om hun product in de markt te zetten. Zo wordt er een lijn uitgebracht van BMW Motorsport. Kortom een echt trendy horlogemerk tegen goede prijzen. Naast de exclusieve collectie heeft Ice Watch ook een goedkopere trendy lijn.

Horlogewisselkantoor-Ice-Watch-Surf-horloge Horlogewisselkantoor-Ice-Watch-Crystal-horloge Horlogewisselkantoor-Ice-Watch-BMW-Motorsport-horloge