Ice Watch horloge kopen of verkopen

Trendy Ice Watch horloge

Trendy Ice watch horloges zijn op dit moment heel erg in. Felle kleuren en moderne materialen maken het tot een leuk en betaalbaar horloge. Wij kopen en verkopen deze horloges in meer dan 50 locaties. Luxe merken en trendy horloges die nog in een goede staat verkeren behoren gedragen te worden met veel plezier. Heeft u een trendy horloge van Ice Watch en draagt u deze niet meer of eens cadeau gekregen? Wij willen deze graag van u kopen tegen een contante betaling. Wilt u juist een Ice Watch horloge kopen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Vraag in een Horlogewisselkantoor in uw regio naar de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Uw horloge verkopen

Heeft u een Ice Watch horloge die in een goede staat verkeerd en wilt u deze verkopen tegen een goede prijs? Horlogewisselkantoor is het adres om trendy Ice Watch horloge te verkopen. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken in een kantoor in uw regio. Uw horloge verkopen doet u bij Horlogewisselkantoor. Heeft u een horloge van een ander merk? Kijk in ons overzicht welke merken in aanmerking komen.

Tweedehands Ice Watch horloge kopen

Een Tweedehands horloge kopen die er ook nog goed uit ziet? Horlogewisselkantoor heeft Ice Watch horloges te koop die in een goede staat verkeren. Onze horloges zijn volledig gecontroleerd en worden tegen goede prijzen aangeboden. Breng een bezoek aan ons Horlogewisselkantoor kunt u ons aanbod bekijken. Vraag erna bij onze taxateurs. Wellicht hebben wij een mooi horloge voor u.

Ice Watch horloge

Ice watch horloge zijn zeer comfortabel te dragen door gebruik te maken van een siliconen band. Dit materiaal is makkelijk te bewerken en in allerlei hippe kleuren te fabriceren. Dat maakt de Ice Watch ook zo populair. Het Belgische merk start in 2006 en kwam in 2007 in Nederland op de markt. Ze maken handig gebruik van bekende personen om hun product in de markt te zetten. Kortom een echt trendy horlogemerk tegen goede prijzen. Naast de normale collectie heeft Ice Watch ook een exclusieve lijn.

Horlogewisselkantoor-Ice-Watch-Canvas-horloge Horlogewisselkantoor-Ice-Watch-Classic-horloge Horlogewisselkantoor-Ice-Watch-Ice-horloge