IWC Horloge verkopen, veilen, taxeren of kopen

IWC horloge verkopen

Bij Horlogewisselkantoor kunt u terecht voor het verkopen van uw IWC horloge. IWC horloges zijn van uitstekende kwaliteit en zijn geliefd bij horloge liefhebbers. Heeft u een oude of vrij nieuwe horloge en wilt u een IWC horloge verkopen? Bij Horlogewisselkantoor bent u aan het juiste adres om uw merkhorloges tegen goede marktprijzen te verkopen.

IWC horloge veilen

In het bezit van een luxe merkhorloge en wilt u deze tegen een hoge prijs verkopen? Laat u IWC horloge veilen in onze VerzamelaarsVeiling. In onze veiling worden er naast IWC ook andere vooraanstaande horlogemerken geveild. Onze veiling wordt onder de aandacht gebracht door te adverteren in vakbladen en internet campagnes. Zo worden vele internationale belangstellingen op de hoogte gebracht wat ten goede komt aan uw IWC horloge. Voor meer informatie over de werkwijze van het veilen van uw IWC horloge willen wij u graag uitnodigen in een van onze kantoren of u verwijzen naar onze pagina Veiling.

Kopen van IWC horloges

Bij het Horlogewisselkantoor kunt u ook terecht voor het kopen van IWC horloges. Wij verkopen geen horloges in onze kantoren maar u kunt meebieden op onze veiling. Zo heeft u de mogelijkheid om een mooi IWC horloge te kopen of een horloge van een ander luxe merk. Om te bieden op onze VerzamelaarsVeiling dient u zich te registreren door middel van een registratieformulier. U kunt dan live meebieden op onze online veiling of in onze veilingzaal in Klaaswaal. Op ons hoofdkantoor worden kijkdagen georganiseerd om onze kavels te bezichtigen. Kopen van een IWC horloge was nog nooit zo spannend.

Taxatie van IWC horloges

Wij willen u graag uitnodigen voor een vrijblijvende taxatie van uw IWC horloge. In onze kantoren kunt u een vrijblijvende taxatie laten uitvoeren door onze taxateurs. Wellicht wordt u verrast door de taxatiewaarde en wilt u deze direct verkopen tegen een contante betaling.

Wilt u een officiële taxatie van uw horloge? Wij kunnen voor u  een officiële taxatie uitvoeren. Dit doen wij in de vorm van een taxatierapport. Deze wordt erkend door verzekeringsmaatschappijen. Het taxeren van uw IWC horloge kan verschillende redenen hebben. Er moet een erfenis worden verdeeld, boedelscheiding of verzekering. Ook kan het zijn dat er geen documentatie of certificaten meer aanwezig zijn.

Historie van IWC Schaffhausen horloges

IWC horloges zijn sieraden met een rijke historie aan de rand van de Rijn in het plaatsje Schaffhausen. Daar wordt in jaar 1868 IWC opgericht door Florentine Ariosto Jones uit Boston. IWC is een afkorting van de naam International Watch Company.

Jones wil Zwitserse vakmanschap combineren met zijn ervaring met de Amerikaanse markt. Horloges werden toen nog gemaakt in kleine ateliers maar hij wilde horloges maken in fabrieken om zo een grotere groep mensen te bereiken.
In 1899 komen ze met hun eerste polshorloge op de markt. De tijd die daarna volgt wordt gekenmerkt door innovatie en hoogstaande techniek zoals de Big Pilot’s watch in 1940. IWC is een horloge die je versteld doet staan door zijn rijke historie en innovatieve techniek. Dat alles gevangen in een horloge die zich mag scharen onder de haute horlogerie. De horloge collectie van IWC Schaffhausen bestaat uit de Portugieser, Ingenieur, Da Vinci, Pilot’s watches,  AqueTimer en de Portofino.

IWC horloge Portugese family IWC horloge Aquatime IWC horloge Pilot Watch IWC horloge Da Vinci family IWC horloge Ingenieur IWC horloge PortoFino
Portugese
family
Aquatime
family
Pilot Watch
family
Da Vinci
family
Ingenieur
family
PotoFino
family

IWC horloge verkopen