Jaguar horloge kopen of verkopen

Jaguar horloge

Heeft u een Jaguar horloge en wilt u deze verkopen bij een vertrouwd adres bij u in de buurt? Horlogewisselkantoor maakt het mogelijk. Wij kopen en verkopen trendy horloges zoals Jaguar en luxe merk horloges. Door onze ervaring met horloges en andere kostbare objecten kunnen wij u reële marktprijzen bieden voor uw horloge. Vraag naar de actuele voorraad in een van onze kantoren in Nederland.

Uw horloge verkopen

Vaak wordt gedacht dat een tweedehands horloge geen waarde heeft en in de kast blijft liggen. Zonde want uw horloge kan nog een leuk bedrag opleveren. Wij kopen Jaguar horloges die nog in een goede staat verkeren. Uw horloge wordt op verschillende punten beoordeeld door onze experts. Laat uw horloge vrijblijvend taxeren. Wij kunnen u contant uitbetalen als u een trendy horloge wil verkopen.

Tweedehands Jaguar horloge kopen

Naast het kopen van horloge kunt u ook een tweedehands horloge kopen. Wij hebben verschillende trendy merken in de verkoop. Door onze landelijke dekking hebben wij een mooi assortiment top horloges en trendy horloges. Onze tweedehands horloges zijn allemaal gecontroleerd en worden in een goede staat aangeboden.

Jaguar horloge

De horlogemaker Peter Haas stond in 1938 aan de wieg van een mooi horlogemerk Jaguar. De kwaliteit van een Zwitsers uurwerk en mooie materialen. In 1989 wordt het merk overgenomen door de Festina Group om het merk te verjongen. De collecties worden ingedeeld in de Acamer, Daily Class en Automatic. De dameslijn wordt Pret a Porter genoemd. Jaguar heeft voor ieder een mooi horloge te koop met een automaat of quartz uurwerk.

Horlogewisselkantoor-Jaguar-Acamaer-horloge Horlogewisselkantoor-Jaguar-dames-horloge Horlogewisselkantoor-Jaguar-heren-horloge