Prisma horloge verkopen, veilen of taxeren

Prisma horloge verkopen

Een Prisma horloge verkopen doet u natuurlijk bij het Horlogewisselkantoor. Vele mensen in Nederland zijn in het bezit van een gouden Prisma horloge. Wellicht wordt deze niet meer gedragen omdat uw smaak is veranderd of het horloge uit een erfenis is verkregen. Uw Prima horloge kan nog wel goudwaarde bezitten wat met de huidige goudprijs best de moeite waard kan zijn. Onze taxateurs kunnen uw horloge beoordelen en uw een marktconforme prijs bieden. Wij willen graag verwelkomen in een van onze kantoren in Nederland.

Prisma horloge veilen

Prisma horloges veilen is een van de mogelijkheden bij het Horlogewisselkantoor. Is uw gouden horloge nog in goede conditie dan kan veilen een goede optie zijn. Breng een bezoek aan een van onze kantoren en laat onze taxateurs uw horloge beoordelen. U kunt samen de beste opties bekijken en indien gewenst uw Prisma aanbieden voor onze VerzamelaarsVeiling. Meer informatie over de horlogeveiling kunt u vinden op onze pagina Veiling of u kunt een bezoek brengen aan een kantoor in uw regio.

Prisma horloge kopen

Naast onze inkoop en veiling kunt u ook een Prisma horloge kopen. Op onze VerzamelaarsVeiling kunt u bieden op een groot aantal merkhorloges. Zo kunt u online meebieden op dames- en herenhorloges of in onze veilingzaal in Klaaswaal. U kunt gebruik maken van onze kijkdagen om alle veilingkavels te bekijken. U dient zich alleen te registreren op onze website.

Taxeren van gouden Prisma horloges

Wilt u niet verkopen of veilen maar graag de waarde weten van uw Prisma horloge? Wij kunnen uw horloge vrijblijvend taxeren in onze kantoren. Voor een officieel taxatierapport wordt uw horloge ingenomen en beoordeeld door onze horloge-expert. Wij stellen dan voor u een officieel taxatierapport op die u kunt gebruiken voor de verzekering, boedelscheiding of erfenis verdeling. Voor het opstellen van een taxatierapport zijn wel kosten verbonden. Over de kosten van een taxatie kunt u een bezoek brengen aan een kantoor in uw regio. Voor meer informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina Taxatie. Daar wordt uitgebreid uitgelegd hoe onze werkwijze is.

Prisma. De historie van een Nederlands horlogemerk

Het is 1948. Tijdens de periode van de wederopbouw zien ruim zestig jaar geleden de eerste horloges van Prisma het levenslicht. Het merk brengt horloges die in het tijdsbeeld passen: degelijke, kwalitatief hoogwaardige horloges die hun geld meer dan waard zijn. In tegenstelling tot bij veel bekende merken, worden Prisma-horloges ontworpen in Nederland en vervolgens gefabriceerd in hoogwaardige productiefaciliteiten in het Verre Oosten. Natuurlijk wordt op de wijzerplaat het merk Prisma aangebracht. Tegenwoordig is Prisma een internationaal bekend horlogemerk dat ook in het buitenland wordt verkocht, al blijft de grootste afzetmarkt nog wel Nederland.

Prisma-horloge-Gouden-heren-horloge Prisma-horloge-gouden-dames-horloge Prisma-horloge-heren-horloge-automaat