Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merkenBekijk alle locaties

Pulsar horloge kopen en verkopen

Pulsar horloge

Pulsar horloges zijn horloges uit het middensegment met een goede prijs kwaliteit verhouding. Deze horloges vallen onder de trendy horloges. Wij kopen en verkopen trendy horloges naast de luxe merken om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Graag willen u helpen bij het kopen of verkopen van uw horloge in één van onze kantoren in Nederland. Wij geven reële inkoopprijzen zodat wij een leuk aanbod horloges kunnen aanbieden. Kom langs en laat u horloge beoordelen door onze experts.

Uw horloge verkopen

Uw horloge verkopen tegen een contante betaling? Het Horlogewisselkantoor is het adres om uw Pulsar horloge te verkopen. Wellicht heeft u een horloge die niet meer wordt gedragen of een gekregen. Is uw horloge nog in een goede staat dan kunnen wij een leuk bedrag bieden voor uw tweedehands horloge. Het is zonde om uw horloge te laten liggen. Op onze pagina Werkwijze kunt u meer informatie vinden.

Tweedehands Pulsar horloge kopen

Naast onze inkoop doen wij ook aan verkoop van trendy horloges zoals Pulsar. Door ons landelijk netwerk van kantoren krijgen wij mooie Pulsar horloges aangeboden voor verkoop. Onze horloge verkeren in een goede staat en worden gecontroleerd door onze horlogemaker. Succes verzekerd en altijd een kantoor in uw regio. Kom langs en vraag naar onze voorraad en laat u adviseren door onze medewerkers.

Pulsar horloge

Pulsar is sinds 1978 eigendom van het horlogemerk Seiko. In 1970, toen Pulsar eigendom was van de Hamilton Watch Compagnie, werd er gewerkt aan een digitaal horloge. Deze kwam uit in 1972. Dit was de eerste horloge met een digitaal LED display.

Toen Seiko het bedrijf overnam werd Pulsar gepositioneerd tussen Seiko en Lorus. Een mooi horloge maken tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een horloge die past bij je persoonlijkheid.