Rado horloge verkopen, veilen of taxeren

Rado horloge verkopen

Bij het Horlogewisselkantoor kunt u uw Rado horloge verkopen. Heeft u een Rado horloge gekregen of een keer gekocht en wordt deze niet meer gedragen? Wij willen uw Rado horloge graag van uw kopen tegen reële marktprijzen. U kunt terecht bij meer dan 50 locaties in Nederland. Kom voor een vrijblijvende taxatie van uw Rado horloge. Wellicht is het de moeite waard om uw horloge te verkopen tegen contant geld.

Rado horloge veilen

U kunt bij ons naast het verkopen ook uw Rado horloge veilen. Op onze VerzamelaarsVeiling bieden wij meerdere topmerken aan. Om uw Rado horloge te veilen dient u een bezoek te brengen aan een van onze kantoren. Onze taxateurs zullen uw horloge beoordelen en samen met u kijken of deze geschikt is voor de veiling. In de meeste gevallen is uw horloge geschikt en zal deze worden opgestuurd naar het hoofdkantoor. Voor wij uw horloge opsturen zal er een inname-formulier worden ingevuld.

Uw Rado horloge wordt dan beoordeeld door een horloge-expert. Deze zal een mogelijke opbrengt bepalen. Deze bevindingen worden met u besproken. Wanneer u een akkoord geeft om deze te veilen wordt deze ingebracht in de eerste komende veiling. Meer informatie over onze werkwijze bij veiling kunt u vinden op onze pagina Veiling of u kunt een bezoek brengen aan een kantoor in uw regio.

Uw Rado horloge wordt onder de aandacht gebracht door reclame campagnes in vakbladen en internet. Zo komt uw horloge onder de aandacht van vele liefhebbers en zullen wij proberen uw horloge voor een mooi bedrag te verkopen.

Rado horloge kopen

Een Rado horloge kopen is mogelijk. Via onze VerzamelaarsVeiling kunt u bieden op onder andere Rado horloges. Vele topmerken worden geveild naast andere kostbaarheden. U dient zich te registreren op onze website van VerzamelaarsVeiling of in ons hoofdkantoor in Klaaswaal. Onze veiling wordt gehouden in onze veilingzaal en online. Er worden ook kijkdagen georganiseerd om onze horloges te bekijken. Kijk voor onze veilingdata op de pagina Agenda van VerzamelaarsVeiling.

Rado horloge taxeren

Wilt u weten wat uw Rado horloge waard is? Laat uw Rado horloge taxeren door Horlogewisselkantoor. Wij kunnen u een vrijblijvende taxatie aanbieden. Voor een officieel taxatierapport wordt uw Rado horloge opgestuurd en bekeken door onze horloge-expert. Deze zal een officieel taxatierapport opstellen die u kunt gebruiken voor een verzekering, boedelscheiding of erfenisverdeling. Voor het opstellen van een dergelijk rapport moeten wij kosten doorberekenen. Maak een afspraak en bespreek uw wensen met onze taxateurs.

Rado horloge historie

Rado wordt opgericht in 1917 in Lengnau. Drie broers, Fritz, Ernst en Werner Schlup beginnen een horlogefabriek voor het maken van onderdelen. Het bedrijf krijgt de naam Schlup & Co.

In 1957 gaat Rado zelf bezig met het ontwikkelen van horloges. De naam van het bedrijf wordt veranderd in Rado Uhren AG.

Vele horloge merken zijn bezig met het ontwikkelen van krasvaste horloges. Rado heeft de primeur met de Rado DiaStar 1. Rado gebruikt voor de kast het metaal Tungsten. Dit metaal is hard en moeilijk te krassen.

In 1980 begint Rado te werken met high-tec ceramic. Het bedrijf gaat zich specialiseren in ceramic om zijn buitengewone mooie eigenschappen. Het is licht, mooi en en slijtvast. In 1986 komt Rado met de meest bekende model de Rado Integral. Dit horloge heeft saffier glas en een ceramische band. in 1996 volgt de DiaQueen. Een dameshorloge met ceramiek, goud en diamant.

Rado wint vele design prijzen en weet iedereen te verwonderen als ze in 2004 komen met de Rado V10K. Dit horloge heeft een coating van diamanten en is het hardste horloge in de wereld.

Rado-horloge-Integral-horloge Rado-horloge-Diastar-horloge Rado-horloge-Ceramica-horloge