Raymond Weil horloge verkopen, veilen of laten taxeren

Raymond Weil horloge verkopen?

Bent u in het bezit van een Raymond Weil en wilt uw horloge verkopen? Wij kunnen dan wat voor u betekenen. Horlogewisselkantoor is gespecialiseerd in het kopen van merkhorloges. Wij zijn onderdeel van het Goudwisselkantoor en hebben meer dan 50 locaties in Nederland. Wilt u weten wat uw Raymond Weil horloge waard is? Wij kunnen deze vrijblijvend voor u taxeren.

Raymond Weil veilen via onze veiling?

Raymond Weil horloge veilen via onze Verzamelaarsveiling is ook mogelijk. U kunt uw horloge aanbieden in een Horlogewisselkantoor in uw regio. Wij zorgen voor een goede marketing zodat uw horloge bij vele belangstellenden onder de aandacht wordt gebracht. Potentiële kopers kunnen online via onze website VerzamelaarsVeiling bieden of in onze veilingzaal in Klaaswaal.

Uw horloge zal worden beoordeeld door een horloge-expert die de mogelijke opbrengst voor u zal bepalen. Met uw goedkeuring zullen wij uw Raymond Weil horloge aanbieden in onze veiling. Meer informatie over onze werkwijze omtrent Veiling kunt u vinden op onze website of bij onze taxateurs in een van onze Horlogewisselkantoren.

Raymond Weil horloge kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een Raymond Weil dan bent u van harte welkom op onze veiling. U kunt ook zelf meebieden op onze horloges. U kunt zich registreren als bieder op de Verzamelaarsveiling. Ook worden er kijkdagen gehouden op ons hoofdkantoor in Klaaswaal. Deze is gevestigd op de Industrieweg 13.

Historie van Raymond Weil horloges

Raymond Weil begint in 1976 een klein horlogewinkeltje in Geneve. Hij moest hard werken voor zijn bestaan want de jaren’70 stond in het teken van een economische crisis. In de jaren zette hij een groot distributienetwerk op in Europa en in de rest van de wereld. In 1982 komt zijn schoonzoon Olivier Bernheim bij het bedrijf.

Olivier Bentheim had al jaren lang ervaring opgedaan bij Heineken en Unilever. Hij werd verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf. In 1996 wordt hij benoemd als President van Raymond Weil. Goede marketing was belangrijk want de opkomst van het quartz uurwerk verdrukte de markt van mechanische horloges. Olivier Bentheim zorgde ervoor dat het merk wereldwijd bekend werd.

Raymond Weil was vooral geïnteresseerd in kunst en muziek. Alle horloge collecties zijn daarop  geïnspireerd. De Amadeus gamma collectie wordt gelanceerd naast een film die dezelfde titel draagt. De artistieke kant volgt uit de Fidelio collectie die weer is geïnspireerd door de opera van Beethoven.

Onder de leiding van Olivier Bentheim blijft Raymond Weil een gerenommeerd Zwitsers horlogebedrijf wat trouw blijft aan zijn klassiekers maar vernieuwing en verjongen niet in de weg staat. Raymond Weil is een van de weinige familiebedrijven is over is. De nieuwe generatie staat alweer klaar.

Raymond-Weil-horloge-Jasmine-dameshorloge Raymond-Weil-horloge-Tango-heren-horloge Raymond-Weil-horloge-Freelancer-herenhorloge