Seiko Exclusief horloge kopen of verkopen

Seiko horloge

Seiko horloges zijn al jaren zeer populair bij horloge liefhebbers. Horloges worden tegenwoordig meer gezien als een sieraad die moet passen bij je persoonlijkheid. Door de grote verscheidenheid van de collecties is er voor iedereen een horloge te vinden. Wij kopen deze exclusieve Seiko horloges naast alle andere luxe en trendy merken. In meer dan 50 locaties staan wij voor u klaar om uw horloge te kopen of juist een Seiko horloge te kopen.

Uw horloge verkopen

Horlogewisselkantoor is het adres om uw horloge te verkopen. De markt van tweedehands horloges is nog steeds groeiend. Seiko horloges zijn populair en wij kunnen u dan ook een goede prijs bieden voor uw horloge. Heeft u een horloge die nog in een goede staat verkeerd en wilt u deze verkopen? Wij hebben 50 locaties in Nederland waar u terecht kunt om trendy horloges te verkopen. Kom vrijblijvend langs in ons kantoor om uw horloge te taxeren en direct tegen een contante betaling te verkopen.

Tweedehands Seiko horloge kopen

Een tweedehands Seiko horloge kopen doet u bij een vertrouwd adres. Door onze landelijk netwerk krijgen wij mooie horloges aangeboden. Onze horloges worden gecontroleerd door onze horlogemaker. Dus altijd een goed product. Waarom veel betalen voor een Seiko horloge als een tweedehands horloge ook voldoet. Vraag naar de actuele voorraad in een kantoor in uw regio.

Seiko horloge

Seiko wordt opgericht in 1881 door Kintaro Hattori. Het woord ‘Seiko’ betekend ‘succes’. In 1892 wordt de eerste wandklok gepresenteerd en in 1924 wordt de eerste horloge op de markt gebracht. Seiko heeft in alle jaren vele nieuwe technieken en innovaties gebracht. zo ook de Astron. de 1e quartz horloge in 1969.

Seiko heeft voor elke persoonlijke smaak een mooie horlogecollectie. De collectie van Seiko is samengesteld met 7 pijlers: Grand Seiko, Astron, Prospex, Premier, Sporture, Velatura en Ananta.