Tag Heuer horloge verkopen, veilen of laten taxeren

Tag Heuer horloge verkopen

Tag Heuer horloge verkopen bij een vertrouwd adres? Horlogewisselkantoor in onderdeel van het Goudwisselkantoor. Bij meer dan 50 locaties in Nederland kunt u terecht met uw Tag Heuer horloge. Het verkopen van een merkhorloge kan verschillende redenen hebben. U draagt deze niet meer of u kunt het extra geld wel gebruiken. Wij willen graag uw horloge inkopen tegen een reële marktprijs. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van uw Tag Heuer horloge.

Tag Heuer horloge veilen

Wilt u liever uw Tag Heuer horloge veilen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw horloge aan te bieden in onze VerzamelaarsVeiling. Wij veilen verschillende topmerken waardoor het interessant is voor liefhebbers en belangstellenden. Uw horloge wordt gepromoot doormiddel van advertenties in vakbladen en internet campagnes. Zo wordt uw Tag Heuer horloge onder de aandacht gebracht wat kan resulteren in een succesvolle verkoop.

Voor het veilen van uw Tag Heuer horloge dient u een bezoek te brengen aan een van onze kantoren. Onze taxateur zal uw horloge beoordelen of deze geschikt is voor onze veiling. Is uw horloge geschikt dan zal deze worden beoordeeld door onze horloge-expert die de mogelijke opbrengst voor u kan bepalen. Het ter veiling brengen van kostbaarheden voor onze veiling gaat altijd in overleg. Meer informatie over het veilen kunt u vinden op onze pagina Veiling.

Tag Heuer horloge kopen

Een Tag Heuer horloge kopen via onze VerzamelaarsVeiling is mogelijk. Wij veilen naast Tag Heuer horloges ook andere topmerken. U dient zich te registreren op onze website. Zo krijgt u toegang tot onze online veiling. Wilt u liever in de veilingzaal bieden? Dit is uiteraard ook een mogelijkheid en wij willen u dan ook van harte welkom heten op ons Hoofkantoor in Klaaswaal. Daar organiseren wij ook diverse kijkdagen zodat u alle kavels goed kunt bekijken.

Tag Heuer horloge taxeren

Taxeren van kostbaarheden is naast de in- en verkoop ook mogelijk. Wij kunnen uw Tag Heuer horloge taxeren. Wilt u een vrijblijvende taxatie van uw horloge of andere kostbaarheden dan kunt u een kantoor bezoeken in uw regio. Deze taxatie is gratis. Wilt u een officieel taxatierapport voor een verzekering, boedelscheiding of erfenis verdeling? Wij kunnen een officieel document opstellen. Voor een officieel taxatierapport moeten wij kosten in rekening brengen. De inhoud van het rapport gaat in overleg. Elke klant heeft immers andere eisen. Voor wat uitgebreidere informatie kunt een bezoek brengen aan een Horlogewisselkantoor of surfen naar onze pagina Taxatie.

Tag Heuer historie

Het begint allemaal in 1860 als Edourd Heuer zich in 1860 vestigt in St. Imier Zwitserland. In een klein atelier begint hij te bouwen aan een horlogemerk met veel affiniteit met sport en autoracen. In 1869 wordt er door zoon Jules Edourd en Charles Heuer patent aangevraagd voor een nieuwe uitvinding van het First Stem-winding system. Heuer werd bekend als chronografen specialist en in 1911 maakt hij een chronograaf voor het autoracen. Deze werd op het dashboard gemonteerd en droeg de naam Time of Trip.

In 1916 wordt er patent aangevraagd voor een speciale chronograaf die een precisie had van 1/100 ste van een seconde. Door de accuraatheid van de chronografen werd in 1920 Heuer gevraagd om de tijd waar te nemen van de Olympische Spelen.

De jaren 30 stond in het steken van nieuwe modellen. Heuer bracht een nieuwe Dashboard Timer Autavia. Deze was bestemd voor piloten en autocoureurs. Daarna de stopwatch Monte Carlo en de Master-Time. Een horloge met een 8 dagen klok. Heuer vestigt zijn naam in de autosport maar is ook in 1962 de leverancier van het horloge wat gedragen werd bij de maanlanding in 1962.

In 1966 komen ze met een chronograaf die niet op een 1/100 ste maar op een 1/1000 nauwkeurig was.

In 1985 wordt de naam Heuer vervangen door de naam TAG Heuer. TAG staat voor Techniques d’Avant Garde.  Louis Vuitton neemt het bedrijf in 1999 over. Tag Heuer wordt naast een horloge voor de sport ook gepositioneerd als fashion merk. Horloges met diamanten en nieuwe uitvindingen zoals de eerste chronograaf met een automatic rotor.

Overzicht van bekende Tag Heuer horloges:

Tag Heuer horloge Carrera-horloge Tag Heuer horloge-Grand-Carrera-horloge Tag Heuer horloge Monaco-horloge Tag Heuer horloge Link-horloge Tag Heuer horloge Aquaracer-horloge Tag Heuer horloge Formule-1-horloge
Carrera Grand-Carrera Monaco Link Aquaracer Formule 1