Tissot horloge verkopen, veilen en taxeren

Tissot horloge verkopen

Tissot horloge verkopen? Horlogewisselkantoor koopt horloge van bekende merken zoals Tissot. U kunt in een van onze locaties vrijblijvend langs komen om uw horloge te taxeren. Wij kunnen u reële prijzen bieden voor uw horloge. Uw Tissot horloge verkopen doet u bij Horlogewisselkantoor. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en zijn een betrouwbaar adres voor al uw kostbaarheden.

Tissot horloge veilen

Naast het verkopen van uw horloge kunt u ook uw Tissot horloge veilen via onze VerzamelaarsVeiling. Op onze veiling worden meerdere merkhorloge geveild. Uw horloge kan meer opbrengen als deze onder liefhebbers en verzamelaars wordt aangeboden. Wij brengen onze veiling onder de aandacht in vakbladen en internet campagnes.

Wilt u uw horloge inbrengen? Kom langs in een van onze kantoren en onze taxateurs zullen uw Tissot horloge beoordelen. Door middel van een innameformulier worden al uw gegevens ingevuld. Uw horloge wordt verzekert verstuurd naar ons hoofdkantoor. Onze horloge-expert zal de mogelijke opbrengst voor u bepalen. Het veilingbedrag wordt met u overlegd en na uw akkoord in de veiling aangeboden. Meer informatie over het veilen van uw horloge komt langs voor een gesprek of kijk op onze pagina Veiling.

Tissot horloge kopen

Naast het verkopen en veilen van horloges kunt u ook een Tissot horloge kopen. Het kopen van horloges doet u via onze VerzamelaarsVeiling. U dient zich te registreren op ons kantoor of via onze VerzamelaarsVeiling. Onze veiling wordt gehouden op het hoofdkantoor in onze veilingzaal en u kunt ook live meebieden op onze live veiling. Er worden voor onze veiling kijkdagen georganiseerd om alle veilingkavels te bekijken. Kijk voor de actuele data op onze pagina Agenda op VerzamelaarsVeiling.

Tissot horloge taxeren

Zoals eerder genoemd kunt u vrijblijvend langs komen om uw Tissot horloge te laten taxeren. Taxeren van horloges op inkoopwaarde is gratis. zo heeft u een goed beeld wat de marktwaarde is van uw horloge. Wilt u een officieel taxatierapport van uw Tissot horloge? Deze kunnen wij voor u verzorgen. Onze horloge-expert zal een officieel taxatierapport voor u opstellen. Deze kunt u gebruiken voor een verzekering, boedelscheiding of erfenis verdeling. Voor uw specifieke eisen van een taxatierapport kunt u een bezoek brengen aan een kantoor in uw regio.

Tissot horloge historie

In 1853 wordt Tissot opgericht door Charles-Felicien en zijn zoon Charles-Emile Tissot. Ze gaan zich vestigen in Le Locle, Zwitserland. Charles-Emile verkoopt savonnete zakhorloges over de hele wereld. Tissot was de eerste die zakhorloges maakte in massaproductie.

In 1930 gaan Tissot en Omega samenwerken en vormen de SSIH groep. Uit deze samenwerking komt Tissot met de eerste anti-magnetische horloge.

In 1971 wordt de eerste plastic horloge gepresenteerd. Ze noemden het model de Astrolon. Niet allen de kast was van plastic ook het uurwerk werd gemaakt van plastic bewegingen. De Astrolon is de voorloper van de wereld beroemde horloge The Swatch Dit horloge wordt een groot succes.

Door de fusie met ASUAG wordt in 1998 de Swatch Group geboren. De grootste producerende horloge group in de wereld.

Tissot ging door met ontwikkelen van horloges. Zo komen ze in 1985 met de Rockwatch, gemaakt van graniet. In 1986 komen ze met een horloge met twee tijdzones. Dit is de Two Timer. Daarna komen de Pearl en de Wood horloge.

Tissot staat bekend om zijn affiniteit met sport. Al vanaf 1938 houdt Tissot de tijd bij in sportwedstrijden. Wintersport, Formule 1, tennis, zeilen en wielrennen.

De T-collectie is een horloge met een saffier glas met touche technologie. Door het aanraken van het glas kun je schakelen tussen alle functies. Deze horloges werden eerst ontwikkeld voor vrouwen en daarna ook voor mannen.

Tissot-horloge-Classic-horloge Tissot-horloge-Lady-horloge Tissot-horloge-T-Touch-horloge