Over Ons | Het Horlogewisselkantoor

Wat is Horlogewisselkantoor?

Horlogewisselkantoor is een onderdeel van De Ruiter BV uit Klaaswaal. Een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar de marktleider is op gebied van horloges, diamanten, goud, zilver en munten.

horlogewisselkantoor-KlaaswaalDoor onze landelijke dekking met onze Goudwisselkantoren bieden wij, Hoofdkantoor als Horlogewisselkantoor, onze klanten diverse mogelijkheden. Taxatie, inkoop, verkoop, verpanding en veiling. Natuurlijk gaat dit alles in goed overleg met u als verkoper. Via onze website van Veilinghuis de Ruiter kunt u online meebieden op exclusieve horloges. Naast horloges worden er ook exclusieve juwelen tegen het hoogste bod geveild!

Wie is Veilinghuis De Ruiter?

Bekijk alle horloges van Veilinghuis de Ruiter

Veilinghuis de Ruiter is een onderdeel van ons 25 jarige familiebedrijf De Ruiter BV. Ons familiebedrijf richt zich op het veilen van verzamelobjecten van goud, zilver, sieraden, antiek en numismatiek. Wij zijn een begrip op het gebied van veiling.

Zelf bieden op één van onze top horloges in de horlogeveiling?

Registreert u zich dan als bieder op de kavels van Veilinghuis de Ruiter. Daarnaast worden er verschillende kijkdagen gehouden zodat u alle kavels kunt bekijken. De kijkdagen worden gehouden in het veilinghuis van Veilinghuis de Ruiter, Industrieweg 24 in Klaaswaal.

Klik op het logo om naar de site Veilinghuis de Ruiter gaan!

Ga naar de website van Veilinghuis de Ruiter