Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Over Ons | Het Horlogewisselkantoor

Wie is Horlogewisselkantoor?

Het Horlogewisselkantoor is één van de diensten van het Goudwisselkantoor. Naast het inkopen van gouden- en zilveren voorwerpen kopen wij ook diamanten en horloges. In de 35 jaar dat het familiebedrijf bestaat is er veel kennis opgebouwd en zijn er meer dan 80 locaties in Nederland en België.

Het familiebedrijf richt zich naast het in- en verkopen van edelmetalen ook op de verzamelbranche met Verzamelaarsmarkt.nl en het veilinghuis, Veilinghuis de Ruiter. De laatste jaren zijn er ook 3 Reclaimed winkels geopend. Reclaimed jewels richt zich op de verkoop van vintage- en nieuwe sieraden, horloges en andere kostbaarheden. Zo ook horloges van topmerken.

In Nederland wordt het Goudwisselkantoor erkend als een gerenommeerd bedrijf en is het aangesloten bij vele vakverenigingen. Ook in de media, radio, tv en social media wordt vaak om onze expertise gevraagd. De combinatie van jaren lange ervaring en eigen experts kunt u rekenen op een deskundig advies.


Hoofdkantoor Goudwisselkantoor Klaaswaal | Horlogewisselkantoor


Een merkhorloge verkopen doet u waarschijnlijk niet elke dag. Het Horlogewisselkantoor koopt elke dag horloges van topmerken en fashion merken. U kunt dan ook rekenen op een eerlijk advies en taxatie. Met een landelijke dekking van 80 locaties in Nederland en België was het nog nooit zo eenvoudig. Gewoon binnen stappen is mogelijk. Liever op afspraak? Ook geen probleem. Neem contact op met een locatie bij u in de buurt. Want dat is de kracht van het Goudwisselkantoor.

Het Hoofdkantoor is gevestigd in Klaaswaal net als Veilinghuis De Ruiter. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat u naast het verkopen van een horloge deze ook kunt aanbieden voor de veiling.

Een horloge veilen of kopen? Kies dan voor Veilinghuis de Ruiter

Zoals u heeft gelezen biedt het Goudwisselkantoor vele diensten aan. Naast de inkoop van horloges kunnen wij u nog een belangrijke dienst aanbieden. Namelijk meedoen aan een internationale horlogeveiling. Vele tophorloges worden aangeboden aan onze internationale klantenkring. Door een live stream van de veilingzaal kan iedereen in de wereld bieden op horloges, zilveren -en gouden voorwerpen, antiek en numismatiek.
Dat is al een belevenis op zich. Helemaal als u zelf een horloge heeft ingebracht of van plan bent een horloge te kopen.

Zelf bieden op één van onze top horloges in de horlogeveiling?

Registreert  u zich dan als bieder op de kavels van Veilinghuis de Ruiter. Daarnaast worden er verschillende kijkdagen gehouden zodat u alle kavels kunt bekijken. De kijkdagen worden gehouden in het veilinghuis van Veilinghuis de Ruiter, Industrieweg 24 in Klaaswaal.