Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Trendy horlogemerken

Trendy horlogemerken bij Horlogewisselkantoor

Trendy horlogemerken worden door vele mensen gekocht en gedragen. Vaak zijn ze modegevoelig en worden snel gewisseld in tegenstelling tot de duurdere luxe merken. Door de prijzen is dat ook vaak mogelijk. Het Horlogewisselkantoor koopt en verkoopt deze trendy dames- en herenhorloges.

Trendy horloges verkopen

Heeft u een horloge van één van de onderstaande horlogemerken of andere merken dan kunt u een bezoek brengen aan een van onze kantoren in Nederland. Daar kunt u Trendy horloges verkopen tegen redelijke prijzen, mits deze in een goede staat verkeren. De prijs wordt bepaald door het merk, staat en volledigheid van alle papieren en dozen. Vraag aan één van onze taxateurs wat u kunt horloge opbrengt bij verkoop. Wij kunnen u contant uitbetalen.

Trendy horloges kopen

Wilt u voor een leuk bedrag een trendy horloge kopen? Het Horlogewisselkantoor biedt u de mogelijkheid om trendy horloges te kopen. Vaak worden deze horloges gekocht voor een kortere periode omdat deze trend en modegevoelig zijn. Vraag aan onze medewerkers wat voor horloges te koop worden aangeboden.

Overzicht van Trendy horlogemerken

Op deze pagina worden bekende trendy horlogemerken getoond zoals Seiko, Micheal Kors of Tommy Hilfiger. Klik op de buttons om naar de pagina van het horlogemerk toe te gaan.

[table id=3 /]

Wilt u een horloge kopen, verkopen, veilen of taxeren bij het Horlogewisselkantoor? Wij hebben meer dan Horlogewisselkantoor heeft 50 locaties in Nederland. Naast Trendy Merken kopen wij ook Luxe merkhorloges tegen goede marktprijzen.

Op onze pagina Horloges verkocht zit u een overzicht van een aantal horloge die wij hebben verkocht. Bent u op zoek naar een bepaald horloge? Neem contact op met een kantoor in uw regio en laat ons weten welk horloge u zoekt. Wellicht hebben wij deze te koop of kunnen wij voor u op zoek gaan.