Werkwijze van inkoop, veilen en taxeren

Werkwijze bij inkoop horloges

Het horlogewisselkantoor is gespecialiseerd in het inkopen van horloges. Wilt u graag weten of uw gouden horloge naast de goudwaarde ook nog extra waarde bezit? Bij het inkopen van uw horloge  zullen wij deze beoordelen. Een horloge hoeft niet altijd nieuw te zijn want vintage horloges kunnen best zeldzaam zijn en intrek bij horloge verzamelaars. Inruilen van uw oude horloge doet u bij Horlogewisselkantoor.

Wilt u meer informatie over de werkwijze van onze inkoop? Breng een bezoek aan een van onze kantoren in uw regio of kijk op onze pagina Inkoop voor meer info.

Onze werkwijze met Veilen van horloges

De laatste jaren is het veilen van horloges zeer intrek bij consumenten. Het veilen van kostbare objecten zoals merkhorloges heeft vele voordelen. Wij geven u deze mogelijkheid via onze VerzamelaarsVeiling. Op onze veiling kunt u horloges aanbieden en kopen. Voor het aanbieden van een horloge op onze veiling moet u een bezoek brengen aan een van onze kantoren. Uw horloge wordt ingenomen te beoordeling door onze horloge-expert. Voor het kopen van horloges op onze veiling dient u zich te registreren als koper op VerzamelaarsVeiling.nl. Voor meer uitleg over onze werkwijze ten aanzien van veilen willen wij u graag verwijzen naar onze pagina Veiling.

Taxeren van horloges

Altijd al willen weten wat uw horloge waard is? Wij kunnen u gouden merkhorloges voor u taxeren. In onze kantoren kunnen wij een vrijblijvende taxatie geven over de waarde bij verkoop. U heeft dan de mogelijkheid om uw horloge te verkopen. Wanneer u een officiële taxatie wilt voor een verzekering of boedelscheiding kan dat natuurlijk ook. U kunt uw horloge langs brengen in een van onze kantoren. Deze zal dan worden ingenomen en worden beoordeeld door onze horloge-expert. Wij zullen dan voor u een officieel taxatierapport opstellen.

Wilt u meer weten over de werkwijze bij het taxeren van horloges. Bezoek dan een kantoor in de buurt of lees verdere informatie op onze pagina Taxatie.