Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Horloge opslag

Luxe horloges veilig opslaan in kluis

Op zoek naar een veilige manier om uw luxe horloge of andere waardevolle spullen te bewaren? Het Horlogewisselkantoor werkt samen met De Veiligste Kluis. Uw luxe horloge veilig opslaan in een kluis is een verstandige keuze. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over inbraak, verlies of schade. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Luxe horloges veilig opslaan tijdens de vakantie

Wilt u uw luxe horloges veilig opslaan tijdens de vakantie? Veel mensen nemen hun dure horloge niet mee op vakantie omdat ze bang zijn voor diefstal of verlies. Geen gekke gedachte want tijdens de zomervakantieweken wordt er meer dan 10.000 keer ingebroken. Een geheime plek in huis of privé kluis is dan vaak niet voldoende. Ook uw horloge bewaren op uw vakantiebestemming is vaak niet de meest veilige plek.

Naast inbraken kan er ook schade ontstaan tijdens activiteiten zoals valschade of waterschade. Dat is iets waar u niet op zit te wachten. Maar ook brand kan uw horloge ernstig beschadigen.

Ook een luxe horloge van een dierbare wilt u op een veilige plaats bewaren. Want deze bijzondere erfstukken wilt nu zeker niet missen.
Ga met een fijn en veilig gevoel op vakantie en bewaar uw horloge en andere kostbaarheden in een kluis van De Veiligste Kluis. U kunt er op afspraak bij en altijd wel een locatie in uw regio.

Waarom een kluis huren bij het Horlogewisselkantoor?

Landelijke dekking

Veel banken en instellingen zijn gestopt met het verhuren van kluizen of zijn gestopt met hun dienstverlening in de regio. De Veiligste Kluis maakt gebruik van de 80 locaties van het Horlogewisselkantoor zodat u kunt profiteren van opslag in uw eigen regio. Zo hoeft u thuis niks te bewaren of een lange reis te maken. Zo zijn uw horloges altijd goed beschermd en verzekerd.

Veilig en in alle privacy bij uw kluis

Privacy en veiligheid zijn belangrijke elementen als het gaat om uw kostbaarheden. De kantoren zijn goed beveiligd en u wijzigt uw kluis in alle privacy. In een aparte discrete ruimte krijgt u de tijd om de inhoud van de kluis te wijzigen. Over de inhoud kunnen we makkelijk zijn. Dat weet alleen u. Ook alleen u heeft sleutels van de kluis. Ook uw persoonsgegevens worden veilig bewaard.

Anonieme opslag voor maximale veiligheid

De kluisjes worden niet in de kantoren opgeslagen. Anders als bij de bank gaan de kluisjes op beveiligd en verzekerd transport naar een streng beveiligde bunkerkluis. Deze locatie is geheim en wordt niet met u of derden gedeeld. Dit om de veiligheid te vergroten. Want als iedereen weet waar de kluisjes zich bevinden is het risico veel groter.

Verschillende formaten kluisjes met verzekerd bedrag

De Veiligste Kluis heeft niet 1 soort kluis maar 4 soorten kluisjes in verschillende formaten. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Wilt u naast uw horloges of sieraden ook documenten bewaren dan zijn daar passende kluisjes voor. Ook is de mogelijkheid te kiezen uit verschillende verzekeringsopties. Die keuze is aan u omdat alleen u weet wat erin het kluisje wordt bewaard. Wilt u een taxatierapport van de inhoud? Dan is dat zeker mogelijk.

Maak gebruik van andere diensten

Maak gebruik van de andere diensten van het Horlogewisselkantoor. Tijdens het aanvragen of wijzigen van de inhoud kunt u uw horloge laten taxeren of eventueel een horloge uit uw collectie verkopen.

Wat is de werkwijze om een kluis te huren

Een kluis huren werkt eenvoudig en binnen drie stappen heeft u alles veilig opgeslagen.

  • Stap 1: Kies een formaat kluis en verzekerd bedrag
  • Stap 2: Alle persoonsgegevens worden ingevoerd. Neem een geldig identiteitsbewijs en bankpas mee.
    Bij zakelijke opslag dient u een recent uittreksel KvK en zakelijk IBAN-nummer te overleggen.
  • Stap 3: Na het overhandigen van de sleutels kunt u direct uw kluis vullen.

Heeft u vragen over een kluis huren om uw horloge veilig te bewaren? Neem dan contact op met een kantoor in uw regio. De taxateurs kunnen u alles vertellen over het veilig omslaan van goud, horloges, documenten en andere kostbaarheden.