Welkom bij Horlogewisselkantoor

Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges

Bekijk alle merken Bekijk alle locaties

Horloge verpanden bij Horlogewisselkantoor

Verpanden van luxe horloges

Verpanden van luxe horloges, gouden sieraden en andere kostbaarheden is één van de diensten van het Horlogewisselkantoor. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn geld nodig heeft. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want een horloge verpanden heeft natuurlijk zijn voordelen ten op zichtte van verkopen. Uw horloge vormt een onderpand die u terug kunt halen na het betalen van de rente en het pandbedrag.

Enkele voordelen van verpanden:

 • Geen BKR-notering of check
 • Geen inkomensverklaring nodig
 • Onderpand wordt veilig opgeslagen
 • Direct geld zonder het horloge te verliezen

Wellicht heeft u al een keer iets verpand of is het volledig nieuw voor u. Dan willen wij het graag aan uw uitleggen.

Werkwijze horloge verpanden bij Horlogewisselkantoor

Het Horlogewisselkantoor heeft meer dan 60 locaties in Nederland waar u een horloge kunt verpanden. Bij een bezoek aan het kantoor wordt de waarde van uw horloge bepaald door de taxateur. Dit vormt de basis voor het te verpanden bedrag. Dit is een maximaal bedrag. U kunt zelf kiezen om het bedrag te verlagen. De taxateur zal u duidelijk alle voorwaarden uitleggen en dat met u doornemen.

Welke horloges kan ik verpanden?

Het Horlogewisselkantoor verpand alle horloges die in goede staat zijn. Dat kunnen fashion horloges zijn zoals Tissot, Fredrique Constant of Ebel. Maar ook luxe horloges zoals Rolex, Breitling of Omega. Vraag aan de taxateur wat de mogelijkheden zijn.

Wat moet ik allemaal meenemen om een horloge te verpanden?

Het verpanden van een horloge is vrij simpel. Bij een bezoek aan een kantoor neemt u natuurlijk het onderpand mee, een geldig legitimatiebewijs en eventueel bonnen, dozen en alle documentatie die bij het horloge horen.

Zonder geldig rijbewijs, id-bewijs of paspoort kunt u geen verpanding afsluiten.

De voorwaarden bij verpanden

Het verpanden heeft natuurlijk ook een aantal voorwaarden. De lengte van de verpanding is vastgesteld op 3 maanden. Na 3 maanden zal de verpanding verlopen. Het Horlogewisselkantoor heeft nog iets extra’s ingebouwd. Na 3 maanden heeft u nog 7 dagen de tijd op de verpanding af te lossen of opnieuw af te sluiten. Voor deze extra dagen worden extra kosten in rekening gebracht.

Na 3 maanden en 7 dagen is de verpanding verlopen en wordt het onderpand eigendom van het Horlogewisselkantoor.

Verpandingsbewijs

Bij het afsluiten van een verpanding hoort een bewijs dat de afgesloten verpanding van u is. Daarom is dit een belangrijk document. Het Verpandingsbewijs vermeld alle gegevens over de verpanding. Deze dient u altijd te tonen bij het ophalen en verlengen van uw verpanding.
Na het ondertekenen van het pandbewijs wordt u uitbetaald. Dit kan cash of per bank.

Verpanding ophalen of opnieuw afsluiten?

Voor de afgesproken datum dient u uw horloge op te halen of de verpandingsperiode opnieuw af te sluiten met 2 maanden. Voor het ophalen en afronden van de verpanding dient u 1 of 2 dagen van te voren contact op te nemen met kantoor. U dient bij het ophalen van de verpanding eerst het pandbedrag + rente te betalen. Dit kan met de pin of in contanten.

Waarom verpanden bij het Horlogewisselkantoor?

Het Horlogewisselkantoor heeft locaties in het hele land. Naast verpanden kunt u ook langs komen om uw horloge te verkopen, veilen of om te profiteren van een gratis taxatie.

Er zijn genoeg redenen om te verpanden bij het Horlogewisselkantoor.

 • Geen administratiekosten
 • Geen BKR notering of BKR check
 • Veilige opslag
 • Geen afsluitprovisies
 • Geen inkomensverklaring
 • Snelle uitbetaling
 • Privacy en veiligheid gewaarborgd
 • Nette afhandeling van zaken
 • 35 jaar ervaring
 • Meer dan 60 locaties in Nederland

Horlogewisselkantoor en Stopheling.nl

Bij het inkopen en verpanden van horloges zal de taxateur altijd gebruik maken van Stopheling.nl. Dit is om te controleren of het horloge en andere waardevolle spullen niet als gestolen staan geregistreerd. Het aanbieden en kopen van gestolen horloges is immers strafbaar. Naast deze melding worden alle horloges geregistreerd in het DOR register.