Inkoop van gouden horloges of merkhorloges

Inkoop van luxe merkhorloges

Voor de inkoop van luxe merkhorloges moet u bij een van onze 50 locaties in Nederland zijn. U gouden horloge of luxe merkhorloge wordt misschien niet meer gedragen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de inkoop van deze prachtige sieraden. Want een horloge is immers meer dan alleen een uurwerk. Wij kopen gouden of zilveren horloges en horloges van verschillende luxe merken. Heeft u nog twijfels en zou u graag eerst de waarde willen weten? Wij beoordelen uw horloge graag en wellicht is uw horloge meer waard dan u denkt.

Het verkopen van horloges

Het Horlogewisselkantoor koopt zowel heren- als dames horloges van bekende luxe merken. Dat kunnen gouden horloges zijn die meer opbrengen dan de goudprijs. Een mooi Zwitsers uurwerk heeft immers een meerwaarde tegenover een quartz uurwerk. De inruilwaarde ligt dan ook hoger.

Ook antieke zakhorloges met gouden uurwerken of bekende merken zoals Omega kunnen een verzamelwaarde bezitten. De prijs van deze antieke zakhorloges is onder andere afhankelijk van meerdere facetten. De staat van het horloge, merk, exclusiviteit, materiaal en certificaten.

Onze werkwijze bij inkoop

Onze werkwijze bij inkoop begint bij uw bezoek aan ons kantoor. Onze taxateur zal uw horloges beoordelen aan de hand van bepaalde punten. De meeste gouden horloges zijn niet meer waard dan de goudprijs. Wij kunnen dan voor u de goudwaarde berekenen tegen een reële marktprijs.

Wanneer uw horloge meer waard is dan de goudprijs zal met uw overeenstemming uw horloge worden ingenomen. Daarvoor maken wij gebruik van inname-formulieren zodat alles netjes voor u wordt geregeld. Onze horloge-expert zal dan uw horloge beoordelen op de volgende punten.

  • De staat van het horloge
  • Het merk
  • Leeftijd (bouwjaar)
  • Model – Type
  • Compleetheid van de doos en documentatie
  • Marktprijs (Verzamelwaarde en vraag en aanbod)

Welke horloges zijn geschikt voor inkoop

Er zijn vele luxe horloges of zakhorloges die bij ons in aanmerking komen voor inkoop. Grote Zwitserse horloge fabrikanten hebben een meerwaarde in de markt. U moet denken aan merken als Rolex, Omega, Cartier, Baume & Mercier, Ebel, IWC, Patek Philippe of Breitling. Kijk op onze pagina Merken voor een actueel overzicht.

Horlogewisselkantoor

Horlogewisselkantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de verzamelbranche en het in- en verkopen van goud en zilver. Wij zijn een vertrouwd adres ook voor het verkopen van uw horloge. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een bezoek te brengen aan ons kantoor.